Home Links Nieuw speelgoed 'plafondballen' gaan mega viral op TikTok
       
       
       

Nieuw speelgoed ‘plafondballen’ gaan mega viral op TikTok


De laatste paar weken is er één nieuw product wat steeds maar weer terugkomt op TikTok en andere social media: sticky ceiling balls. Oftewel: plafondballen. Wat zijn plafondballen TikTok? En zijn ze echt zo leuk als TikTok beweert? En waar kun je de goedkoopste plafondballen kopen? We vertellen je het hier in dit artikel.

Wat zijn plafondballen TikTok?

Het begon allemaal met een filmpje wat ontzettend viral ging op TikTok en andere social media. In het filmpje is te zien hoe een persoon ballen op het plafond gooit en die na even weer naar beneden vallen. En een extra opmerkelijk detail: de ‘sticky balls’ zijn glow in the dark! Heel vet dus!

Bekijk het filmpje hieronder.Hoe vet is dit filmpje van de glow in the dark ceiling balls!?

Zijn de plafondballen goed? We bekeken de reviews

Het duurde niet lang of er kwamen allerlei filmpjes over de plafondballen op TikTok. De sticky balls gingen helemaal viraal! Dus vroegen we ons af of de ballen wel echt zo leuk zijn als hoe ze er in de filmpjes uit zien.

Volgens veel reviews op internet zijn de ballen zeker heel leuk en werken ze ook heel goed! Af en toe kan je een plafond tegen komen waarbij de ballen iets minder goed blijven hangen. Of soms zelfs te goed! Maar daar is gelukkig een manier tegen:

Waar kan je de plafondballen kopen?

We hebben voor je het internet afgestruind op zoek naar de beste, meest betrouwbare en goedkope mogelijkheid om de plafondballen van TikTok te kopen. En we hebben deze voor je op een rijtje gezet!

5low® Sticky Balls

plafondballen glow in the dark ceiling balls sticky balls

Als eerste optie heb je de 5low plafondballen die je hier op bol.com kunt kopen. Het fijne is dat het vijf stuks zijn. Vaak zie je bij andere plafondballen dat je er drie koopt. Ook leuk, maar iets meer is wel handig voor als je er misschien een kwijtraakt.

Waarom: aanrader als je er wat meer wil, namelijk vijf stuks.
Prijs: €18,99 voor 1 set van drie ballen, €14,99 voor 2 sets van drie ballen.
Kopen via: deze link.

Sticky Ball Plakbal

plafondballen glow in the dark ceiling balls sticky balls

Ook een goede optie zijn de Sticky Balls Plakballen, die je hier op bol.com kunt kopen. Hier koop je een set van drie ballen. De prijs is bij deze wat lager, en daarom een dikke aanrader wat ons betreft.

Waarom: een van de goedkopere opties.
Prijs: €9,50 voor een set van drie ballen.
Kopen via: deze link.

Sticky Wall Balls

sticky balls ceiling balls plafondballen glow in the dark tiktok

De derde, en beste optie zijn de Sticky Wall Balls, die je hier op bol.com kunt kopen. Deze sticky balls zijn wat ons betreft de beste deal! Waarom? Deze balls zijn namelijk premium gemaakt én het goedkoopst die we hebben kunnen vinden. Ook zitten er vier in een set. Dus een must have wat ons betreft.

Waarom: de beste prijs kwaliteit verhouding.
Prijs: €8 voor een set van vier ballen.
Kopen via: deze link.

We hopen dat je met onze gids de beste keuze kan maken voor het kopen van plafondballen TikTok! Wij zijn in ieder geval helemaal fan van dit nieuwe speelgoed, en denken dat jij dat ook gaat worden.

Lees ook: Dit hotdog pak voor je hond is geweldig

Dit artikel kan affiliate links bevatten.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Binnenkijken: dit is het Amsterdamse appartement van Matthijs de Ligt

Hoewel Matthijs de Ligt tegenwoordig in Italië woont, heeft de voetballer nog altijd een mooi stulpje in Nederland als hij weer eens...

Jaimie Vaes deelt nieuwe details over geweldsincident Ibiza

In de nieuwste aflevering van de realitysoap van Jaimie Vaes wordt het geweldsincident op Ibiza nog eens aangekaart. De presentatrice vond het...

Zoveel geld heeft Boef op zijn naam staan

We kennen Boef natuurlijk van zijn grote hits en featurings met andere artiesten, maar ondertussen is de rapper ook bezig met andere...

Zien: Peters partner deelt hun laatste berichten

Nederland is al een week in rouw wegens het overlijden van misdaadjournalist Peter R. de Vries. De avond waarop hij werd neergeschoten,...

Dit zijn de bekende ex-vriendinnen van Lewis Hamilton

Formule 1-coureur Lewis Hamilton heeft het allemaal maar mooi voor elkaar. Een dikke bankrekening, een zieke baan en hij woont in de...