HomeNieuwsPrinses Alexia reageert nu zélf ook op uitgelekte beelden

Prinses Alexia reageert nu zélf ook op uitgelekte beelden

       
       
       

Niet al te lang geleden deden er een aantal foto’s de rondte van Prinses Alexia die het op haar privé-school heel erg naar haar zin had op een feestje met haar klasgenoten. Ook deelde ze een week daarvoor een zoenfoto met haar (toenmalige?) vriendje.

En nu heeft ze zelf gereageerd!

Wales

De foto’s waren allemaal genomen op een feestje in Wales, waar de prinses een jaartje op school zat. Er zou een feest met een soort ‘fout’ thema zijn geweest waarvoor de studenten zich mooi hadden uitgedost.

Ook Alexia had zich mooi gemaakt, maar omdat er foto’s online van waren gekomen, vonden veel mensen het ‘niet kunnen’. Alexia had namelijk een behoorlijke uitdagende outfit aan, vonden veel Nederlanders. En dat was niet de bedoeling van een prinses, volgens de mensen die kritiek hadden.

Reactie

Koningshuisdeskundige Marc van der Linden heeft bronnen dichtbij de Koninklijke familie. Zij zeggen dat de prinses zich geen helemaal niets aantrekt van de uitgelekte beelden.

“Zij wordt blijkbaar door haar ouders zo volwassen gezien, dat ze zelf kan bepalen of ze hier last van heeft of niet”, klinkt het. Marc geeft aan dat dit raar is, want Willem-Alexander liet eerder nog doorschemeren dat ze het verschrikkelijk zou vinden als ze zo in het nieuws zou komen.

Zorgen in Spanje

Ook in Spanje maken mensen zich zorgen. Dat is dan vooral omdat gevreesd wordt dat Alexia een slechte invloed heeft op prinses Leonor. Die laatste is namelijk klasgenootje van Alexia. Onze prinses zou een groot gevaar zijn voor de serieuze Leonor.

Bron: Blijned.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN