Home Viraal RTL Programma 'De Villa' van de buis gehaald
       
       
       

RTL Programma ‘De Villa’ van de buis gehaald

Vandaag is bekend geworden dat het nieuwe RTL Programma ‘De Villa’ per direct van de buis af wordt gehaald. Het programma zal niet meer worden uitgezonden wegens ‘onacceptabel gedrag’.

Het programma kwam in opspraak nadat er beelden waren uitgezonden waarbij te zien is hoe deelneemster Julia vertelt geen kus van Steve te willen. “Ik vind dat niet fijn”, zegt ze. Toch zet Steve door en hij probeert het nogmaals. Als Julia hem nogmaals uitlegt dat ze het echt niet wil, noemt Steve haar een stumper en dramaqueen. “Sexual assault en aanranding wordt genormaliseerd op de Nederlandse televisie! Dit is géén knuffelen. Dit is niet onschuldig”, is te lezen op Twitter.

De reacties op Twitter zijn eenduidig: “Dit is zo walgelijk”, en “Ik hoop dat ze aangifte doet” valt er te lezen. Ook presentator Tim Hofman deelt het fragment op zijn Twitter-account.

RTL reageerde zelf als volgt:

“Dat er tot twee keer toe scenes worden uitgezonden die iets anders suggereren kunnen we niet tolereren en we bieden hiervoor onze excuses aan.”

“Er wordt een grondig onderzoek gestart met de desbetreffende inhoudelijk verantwoordelijken bij de zender en bij producent Blue Circle om te achterhalen hoe dit fout heeft kunnen gaan en vooral hoe we dit in de toekomst voorkomen.”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...