HomeViralSarah van Soelen showt trots het resultaat van haar vermeende borstvergroting

Sarah van Soelen showt trots het resultaat van haar vermeende borstvergroting

       
       
       

Sarah van Soelen is niet vies van wat botox en fillers en laat regelmatig iets aan haar uiterlijk veranderen. Dit keer is haar volgers opgevallen dat ze haar boezem heeft laten doen en het resultaat is te zien op haar Instagram.

Sinds een klein jaar staat Sarah behoorlijk in de spotlights. Ze heeft namelijk een korte relatie gehad met André Hazes en de twee zouden zelfs gaan samenwonen. Deze romance is inmiddels over en Sarah focust zich nu op haarzelf.

Duidelijk verschil

Ze geniet van zonnige vakanties en is veel met haar uiterlijk bezig. Haar volgers is opgevallen dat ze iets aan haar boobs heeft laten doen. De website Blijned schrijft: “ls je goed naar onderstaande foto kijkt, zie je een duidelijk verschil met de foto’s van een half jaar geleden.” Bekijk de foto onderaan de pagina.

Onzekerheid

Eerder onthulde Sarah al in een interview dat zij haar borsten ooit heeft laten vergroten. Ze vertelde dat ze veel aan zichzelf heeft laten doen vanwege haar onzekerheid. “Toen ik niet lekker in mijn vel zat, deed ik te veel aan mijn uiterlijk om mijn onzekerheid te verbergen. Dat pakte alleen niet zo goed uit.”

Bron: Blijned / Beeld: Instagram @sarahvansoelen

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN