Home Nieuws Slaap jij met een ventilator? Stop daar dan meteen mee!
       
       
       

Slaap jij met een ventilator? Stop daar dan meteen mee!

Jawel, het is vandaag officieel de warmste dag OOIT gemeten in Nederland. 41,7 graden maar liefst.

Door deze temperaturen zijn de nachten nauwelijks door te komen en kampt heel Nederland met een slaaptekort. Dus wat doe je dan? Juist, je schaft een ventilator aan (als die niet overal uitverkocht zijn) en zet die volle bak aan in je slaapkamer.

Als je dat doet, wil je dat misschien eens heroverwegen. Slapen met een ventilator blijkt namelijk helemaal niet zo’n goed idee te zijn. De ventilator verspreidt namelijk niet alleen koude lucht, maar ook stof en pollen. Sowieso niet zo’n goed idee, maar al helemaal als je last hebt van hooikoorts, astma of allergieën is dit bijzonder slecht voor je.

Maar ook als je nergens last van hebt is slapen met een ventilator alles behalve gezond. Zo is het slecht voor je luchtwegen, ogen en huid. De constant rondgeblazen lucht zorgt namelijk voor uitdroging. Je kan dan wakker worden met droge jeukende ogen. Ook je neus houdt er niet van en gaat daarom extra slijm aanmaken. Je ontwaakt de volgende dag dus ook nog eens met een verstopte neus.

Ook zouden je spieren verkrampen van de rondgeblazen lucht. Dat betekent dat je wakker kunt worden met een enorm stijve nek. Al met al, je stapt nog slechter uit bed dan je al deed met de hitte.

Zet die ventilator dus uit in de nacht!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...