Home Nieuws Slecht nieuws voor huwelijk Lil Kleine en Jaimie Vaes
       
       
       

Slecht nieuws voor huwelijk Lil Kleine en Jaimie Vaes


Na keer op keer uitgesteld te zijn, dachten fans van Lil Kleine en Jaimie Vaes dat hun bruiloft deze keer écht door zou gaan. Dat blijkt nu helaas tóch niet het geval, zo liet Jaimie Vaes weten op Instagram.

Jaimie was de afgelopen tijd uitgebreid in het nieuws met haar eigen reality-serie op Discovery+, genaamd Jaimie: In The Vaes Lane. In de serie stond haar aanstaande huwelijk met Jorik, zoals Lil Kleine in het echt heet, centraal.

In de serie was onder andere te zien dat ze naar naar een jurkenwinkel ging om haar bruidsjurk te zoeken, samen met ‘vriendinnen’ Estelle en Koen naar locaties gingen kijken, en meer rondom het organiseren van de bruiloft, die aankomende zomer plaats zou moeten vinden.Toch kan het ook deze keer weer niet doorgaan, liet Jaimie weten op Instagram: “Met pijn in ons hart hebben we ons huwelijk door COVID weer moeten uitstellen.” Maar toch is er ook goed nieuws. De aankondiging gaat namelijk gepaard met het aankondigen van seizoen 2 van de realityserie over haar leven. “Guys!!!! ‘Jaimie: In The Vaes Lane’ seizoen 2 is vanaf 24 juni te zien op Discovery+. Dit wordt weer een fantastisch seizoen waarin ik jullie opnieuw een kijkje geef in mijn leven. Get ready! ♥️”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

LOL: Zo lopen de exen écht de zee uit bij EOTB

Als Ex On The Beach op tv is, kijken we altijd het meest uit naar het moment dat de deelnemers naar het...

Wauw: dit is het penthouse van Yolanthe in Los Angeles

Los Angeles is dé plek waar mensen naar toe gaan om een carrière op te bouwen. Als je dat dan eenmaal is...

Dit zegt Don de Jong over zijn vriendin

Er gaan al een langere tijd geruchten rond dat Don de Jong een relatie zou hebben met Juultje Tieleman. De twee waren...

Bron onthult reden tijdens ruzie Lil Kleine en Jaimie op verjaardag van Lio

Deze week was de tweede verjaardag van Lio, het zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes. Er gingen geruchten dat het koppel...

Lil Kleine en Jaimie Vaes maken ruzie op verjaardag van Lio

Het is weer zo ver: Lil Kleine en Jaimie Vaes hebben weer ruzie. We weten allemaal nog als de dag van gisteren...