Home Viral Snollebollekes breekt wereldrecord tent verbouwen met “VAN LINKS, NAAR RECHTS!”
       
       
       

Snollebollekes breekt wereldrecord tent verbouwen met “VAN LINKS, NAAR RECHTS!”


Eindelijk kunnen we elk weekend weer naar de kroeg en helemaal los gaan. En dat gaat natuurlijk het allerbeste met Nederlandse feestmuziek, zoals Snollebollekes! De beste man mocht afgelopen weekend weer optreden en in het GelreDome in Arnhem ging de tent er helemaal af. Na zo lang niet te hebben gefeest kun je wel stellen dat Snollebollekes het wereldrecord tent verbouwen heeft verbroken!

Snollebollekes staat bekend om de vrolijke feestmuziek, die voornamelijk tijdens Carnaval veel te horen is. Het liedje ‘Van links, naar rechts’ is misschien wel het bekendste nummer die iedere Nederlander wel moét kennen. Waarschijnlijk heb je zelf weleens van links naar rechts gedanst op dit nummer of beelden van een van de concerten gezien waar het hele publiek van links naar rechts aan het hossen is.

Een massaal publiekAfgelopen weekend was het zo ver: het concert van Snollebollekes en iedereen deed vrolijk mee op de maat. Normaliter zijn dit al ontzettend veel mensen, maar aangezien we met z’n allen niet konden wachten om weer te gaan feesten, was het publiek afgelopen weekend veel massaler. We kunnen aan het publiek duidelijk zien dat ze er even aan toe waren, want letterlijk iedereen doet mee. We kunnen je vertellen dat het een geweldig beeld is, om 27.500 mensen tegelijkertijd naar links en rechts te zien hossen wanneer dat van boven gefilmd wordt:

Bron: Showmag / VKmag

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.