Home Viral ‘Té pikante video’ Temptation Zwanetta verwijderd van TikTok
       
       
       

‘Té pikante video’ Temptation Zwanetta verwijderd van TikTok


Zwanetta is bij mensen die Temptation hebben gekeken waarschijnlijk wel bekend. Zelfs als je een seizoen gemist hebt, ken je Zwanetta waarschijnlijk alsnog. Want ze heeft niet één, maar twee keer meegedaan.

Na haar Temptation-deelname timmert ze lekker aan de weg als all-round influencer. Zo heeft ze wel eens muziek uitgebracht, en doet ze eigen modellenwerk op haar Instagram account.

Maar ze is ook actief op TikTok. En daarop is nu wat ophef ontstaan. Volgens Zwanetta worden haar video’s aan de lopende band verwijderd. Ook nu weer bij een recente video. De video ‘zou niet aan de richtlijnen van het social medium voldoen’. “En dat terwijl er zoveel video’s van vrouwen in bikini op TikTok staan”, zegt de 24-jarige oud-verleidster.De video is verwijderd van TikTok, maar wij hebben de video nog wel gevonden. Scroll naar beneden op deze pagina om de video te kijken.

Klik naar de volgende pagina om de video te zien.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.