Home Viral Temptation Island: het geheim van Nico is nóg erger dan gedacht
       
       
       

Temptation Island: het geheim van Nico is nóg erger dan gedacht


Vandaag is het dan eindelijk zo ver: Temptation Island. In deze aflevering zijn we er eindelijk achter gekomen, wat Nico wilde opbiechten aan Donna. We wisten natuurlijk al een beetje dat het om bedrog zou gaan, maar de uitkomst is nog veel erger.

Nico legt in een videoboodschap uit dat hij een tijdje heeft getwijfeld aan hun relatie. Hij is toen ook vreemdgegaan met een andere dame. Het pijnlijkste voor Donna is dat het niet om een simpele zoen ging. Nico heeft echt het bed gedeeld met iemand anders.

De videoboodschap van Nico“Lieve Donna”, opent Nico zijn videoboodschap. “De reden waarom ik dit nu aan jou vertel is omdat ik vind dat we beiden moeten ontdekken waar het probleem in onze relatie juist zit. Het spijt me echt heel erg. Ik hoop bij deze boodschap dat je de connectie aangaat en je openstelt naar de persoon toe waar je je het best bij voelt en je de antwoorden vindt die jij zoekt. Dan spreken we elkaar op het laatste kampvuur. Ik hou van je.”

Bron: Love & Reality

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.