Home Nieuws Temptation-Niels & Rosanna exposed door Damian
       
       
       

Temptation-Niels & Rosanna exposed door Damian

Oud Temptation-deelnemer Damian Diepeveen haalde keihard uit naar Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald op Instagram. We vertellen je er alles over.

Er was veel te doen rondom Temptation Island deze week. Zo heeft RTL gisteren namelijk laten weten alle reality-tv voorlopig stop te zetten. Dat kwam na de beslissing om het nieuwe reality-programma ‘De Villa’ stop te zetten na overschrijdend gedrag.

Oud deelneemster Rosanna besloot te reageren en deed haar verhaal tegen Grazia rondom haar eigen ervaringen in het programma:

“Bij mij is eigenlijk net zoiets voorgevallen als in De Villa. Ik was tijdens Temptation Island VIPS zo dronken dat ik in het bed van een van de andere meiden ben gaan liggen, met mijn bikini en hakken nog aan. De tv-makers hebben verleider Alex toen gepusht om naakt naast me te gaan liggen, terwijl ze wisten dat ik hartstikke dronken was. Hij pakte me vast, en toevallig had ik dit keer een kwade dronk, en ben ik boos geworden. Maar eigenlijk is het pure aanranding. Ik heb twee soorten dronken en het had dus ook heel anders kunnen uitpakken. Hij had me wel kunnen verkrachten, ik weet honderd procent zeker dat ze dan niet hadden ingegrepen, en het waarschijnlijk ook nog hadden uitgezonden. En dan was het de volgende dag geweest van: Kijk eens wat Rosanna nu weer heeft gedaan…”

Damian was het totaal niet met dit bericht van Rosanna eens en liet daarom op Instagram iets heel anders zien. Hij deelde een screenshot waarin Rosanna aan Damian laat weten dat zij en Niels ‘nep uit elkaar’ willen gaan om mee te kunnen doen aan een realityprogramma.

Bekijk de screenshot hieronder.

Damian vindt het zelfs hypocriet dat ‘die influencers’ het nu goed vinden van RTL dat ze deze ‘guilty pleasure’ voorlopig van de buis afhalen. “Al die ‘influencers’ die het nu ineens oh zo goed vinden dat Temptation van de tv wordt gehaald omdat ze soort van niet goed zijn neergezet en gemanipuleerd. De meest hun carrière is gebaseerd op hun gedrag in Temptation dus doe niet zo hypocriet. Als Temptation NL/BE meer zou lijken op de Amerikaanse versie zou er niks aan de hand zijn”

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...