HomeViralTim Hofman zelf beschuldigd van wangedrag door deze oude beelden

Tim Hofman zelf beschuldigd van wangedrag door deze oude beelden

       
       
       

De aflevering van #BOOS, het programma waarin Tim Hofman misstanden In Nederland aan het licht brengt, is met een record aantal views van bijna 10 miljoen op het moment van schrijven toch wel nu al hét viral moment van 2022 te noemen. In de aflevering in kwestie doet Tim verslag van het onderzoek wat hij en zijn team gedaan hebben rondom het vermeende wangedrag in The Voice of Holland.

In het programma werd belicht dat er meerdere slachtoffers hun verhaal deden over vermeend wangedrag rondom bepaalde figuren bij The Voice. Maar niet veel tijd is er verstreken of er zijn nu al tegengeluiden op het internet verschenen waarin Tim Hofman nu zélf wordt beticht van zulk wangedrag.

Er gaan namelijk beelden rond op Twitter, YouTube en TikTok van Tim die in zijn tijd bij het programma Spuiten & Slikken een interview afnam bij Playmate Zimra Geurts. Daarin zegt hij bijvoorbeeld dat het een goed idee zou zijn als zij ‘een borst’ zou laten zien.

Bekijk de beelden hieronder.

Tim heeft zelf ook gereageerd op de beelden. Hij gaf aan dat het om beelden van een lange tijd geleden gaat, en dat hij sinds dat moment ‘veel geleerd’ heeft. Hij bood dan ook zijn excuses aan.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN