HomeLuxeTino Martin geeft duizenden euro's uit aan dit specifieke kledingstuk

Tino Martin geeft duizenden euro’s uit aan dit specifieke kledingstuk

       
       
       

Tino Martin heeft een bijzondere angst. Hij is als de dood dat iemand hetzelfde jasje als hem draagt, daarom koopt de volkszanger alleen kleding bij exclusieve merken. Dat zijn jasjes over de duizend euro kosten, zit hij niet mee, want hij moet en zal zijn nachtmerrie voorkomen.

In een nieuw interview met Beau Monde vertelt Tino over zijn angst. ”Je wil niet weten hoeveel ik op jaarbasis investeer in kleding,” vertelt hij. ”Ik draag veel jasjes van het merk Corneliani, die zitten perfect.” De jasjes van het luxe herenmerk kosten zo’n €1000,- per stuk. Tino heeft trouwens een goede reden om die dure kleding te dragen, het zou je maar gebeuren dat je als artiest hetzelfde aanhebt als een fan.

Thuis een andere Tino

”Mijn kleding hoeft echt niet per se duur te zijn, maar ik wil niet dat iemand in de zaal hetzelfde jasje draagt als ik. Als je kiest voor een exclusief merk dat maar een paar stuks op de markt brengt, verklein je die kans natuurlijk,” legt de zanger uit. Thuis loopt Tino er overigens anders bij. Hij geeft aan ook ‘gewoon’ bij de Zara te shoppen. ”Als ik thuis ben boeit het me niet wat ik aanheb. Doordeweeks kan ik er echt bij lopen als een sloddervos. Dan trek ik gewoon een oude broek en een paar All Stars van drie tientjes aan.”

Bron: RTL Nieuws.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN