Home Nieuws Kylie Jenner plaatst (en verwijdert) video van nieuwe auto
       
       
       

Kylie Jenner plaatst (en verwijdert) video van nieuwe auto

Controverse rondom beauty-magnaat en influencer Kylie Jenner. Ze plaatste een video op Instagram van haar nieuwe 3 miljoen dollar kostende Bugatti. Fans waren niet zo te spreken over haar nieuwe auto, en lieten zich horen waarom in de comments. Kort daarop verwijderde Kylie snel de video in kwestie.

Het gaat om een heuse Bugatti Chiron, één van de duurste auto’s ooit gemaakt. Nadat Kylie vorige week een paar dagen in het ziekenhuis moest doorbrengen, vond ze het tijd voor wat leuks. Kylie besloot zichzelf met de peperdure auto te verwennen en plaatste deze video van haar nieuwe aankoop op Instagram.

Bekijk de verwijderde video van Kylie Jenner hieronder.

Fans waren niet zo enthousiast. Die begonnen namelijk snel in de comments kritiek te uiten op de jonge miljardair. De comments gingen voornamelijk over dat veel mensen in het land lijden aan dakloosheid en honger.

Fans wezen erop dat de aankoop een beetje overdreven leek. Ze vroegen zich voornamelijk af wat er gedaan kon worden voor mensen in nood met zoveel geld.

Kylie Jenner heeft de kritiek blijkbaar ter harte genomen, want ze verwijderde de video snel zonder er nog iets over te zeggen.

Vind je het terecht dat er zo veel kritiek was? Praat mee op onze Facebook-pagina.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Enzo Knol heeft zijn auto opnieuw gewrapt en de kleur is… roze

Enzo Knol staat er om bekend vaak van auto wrap te wisselen. Niet al te lang geleden heeft Enzo Knol zijn auto...

Zo ziet het op haar 10e ‘knapste meisje ter wereld’ er nu uit

Thylane Blondeau werd op haar 10e verkozen tot 'knapste meisje ter wereld'. Inmiddels is ze een stuk ouder, en dat is te...

Zien: Dit is de knappe vrouw van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is eigenlijk nooit uit het nieuws geweest, maar sinds de promotie van zijn rematch tegen Badr Hari zijn echt álle...

Bekijk hier de eerste beelden nieuw programma ‘De Villa’

Liever dit artikel in video-vorm? We got you! https://youtu.be/ihnSclVkOrM Er komt een nieuw programma...

WhatsApp werkt binnenkort niet meer voor déze lijst smartphones

Vind in 2019 nog maar eens in Nederland een persoon zonder WhatsApp op zijn of haar smartphone. Wij wensen je veel succes....