Betrouwbare bron: 'Joost Klein gedroeg zich zeer aggressief'

Viraal
maandag, 13 mei 2024 om 11:02
joost interview
Joost Klein, onze Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, is het gesprek van de dag. Niet vanwege zijn muzikale talenten, maar vanwege een agressief incident na de halve finales. De gevolgen? Een diskwalificatie voor de finale.
Kan je het je voorstellen? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Van 'dreigende beweging' tot 'ernstig incident'

Het kamp van Joost Klein probeert het voorval te bagatelliseren door te spreken over een 'dreigende beweging'. Echter, de Zweedse krant Aftonbladet beschrijft het incident als 'zeer ernstig'. Het voorval zou hebben plaatsgevonden naast het podium, dus er waren een hoop getuigen. Volgens een betrouwbare, anonieme bron die Aftonbladet aanhaalt, was er duidelijk sprake van agressief gedrag van Klein.

Slachtoffer: jonge fotografe

De camera van een jonge fotografe, lid van de productiecrew, raakte beschadigd door Joost Klein. Bronnen melden dat de fotografe behoorlijk is geschrokken en getraumatiseerd door het incident. Er is hulp en ondersteuning aangeboden om haar te helpen met de situatie.

EBU: 'Zeer ernstig incident'

De European Broadcasting Union (EBU) heeft het incident als 'zeer ernstig' bestempeld. De bron geeft aan: "De EBU zou niet hebben gehandeld zoals zij heeft gedaan, als ze het incident niet als zeer ernstig inschatte." Het gevolg? Een diskwalificatie voor Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival.
Het is duidelijk dat dit incident grote gevolgen heeft voor Joost Klein en zijn carrière. Blijf op de hoogte voor verdere updates in deze zaak.
Wist je trouwens dat het optreden van Israël gesaboteerd werd door publiek dat 'Europapa' zong? Check snel onze andere artikelen voor meer informatie hierover!