Date in Lang Leve de Liefde word ineens wel heel erg pikant

Viraal
dinsdag, 02 april 2024 om 13:44
schermafbeelding 2024 04 02 om 134842jpg
Daten op tv kan best intens zijn, dat is weer eens gebleken in een recente aflevering van Lang Leve de Liefde. Maiki en Simone, twee deelnemers van de show, zorgen voor een flinke dosis entertainment met hun pikante conversatie.
Wees gerust, je bent hier aan het juiste adres om het sappige nieuws te ontvangen. Dus lees snel verder!

Flirten in de keuken

In de bewuste aflevering zijn Maiki en Simone een koppel. Terwijl ze samen de lunch bereiden, ontstaat er een pikante situatie. Maiki is duidelijk onder de indruk van Simone en stelt haar een gedurfde vraag. Wanneer hij een lepel wil gebruiken waar Simone net aan gelikt heeft, vraagt hij haar: "Hou je van likken?". Simone is even uit balans door deze vraag, maar reageert dan met een tegenvraag: "Dat kan ik beter aan jou vragen". Maiki twijfelt geen seconde en antwoordt: "Heerlijk".

Reacties op het pikante gesprek

Het gesprek tussen Maiki en Simone roept gemengde reacties op. Sommige kijkers vinden dat er te veel over seks wordt gesproken, terwijl anderen het juist verfrissend en grappig vinden. Zo schrijft iemand: "Ja hallo, waarom zijn mensen zo preuts, je hebt dit soort gesprekken toch gewoon? Ik vond ze geweldig, heerlijke humor en recht voor zijn raap love it."

Vreemde discussies

Lang Leve de Liefde is geen onbekende als het gaat om bizarre gesprekken. Zo was er onlangs een date tussen Djavan en Isabelle, waarin een discussie ontstond over of de aarde rond of plat is. Isabelle stelde ook een opmerkelijke vraag over eieren: "Waarom is een ei een ei, en waarom zit er geen kuiken in?". Djavan gaf haar een biologisch correct antwoord: "Omdat kippen eieren kunnen leggen, zonder dat die eieren bevrucht zijn. Daarvoor hebben ze een haan nodig." Het is duidelijk, bij Lang Leve de Liefde is er nooit een saai moment!