Dit is de échte reden dat Enzo Knol stop met zijn dagelijkse vlogs

Viraal
woensdag, 26 juni 2024 om 18:52
schermafbeelding 2024 06 26 om 185318
Enzo Knol, de bekende Nederlandse vlogger, heeft aangekondigd zijn dagelijkse vlogschema aan te passen na de geboorte van zijn zoontje Riven. Vanaf 1 juli is hij weer te zien, maar dan met een aangepast schema.
Wil je het naadje van de kous weten? Lees dan snel verder!

Verandering in vlogschema

Enzo Knol, met ruim 2,8 miljoen YouTube-abonnees, deelde in 2013 zijn eerste video en staat bekend om zijn dagelijkse vlogs. Echter, na de geboorte van zijn zoontje Riven, heeft hij besloten het even wat rustiger aan te doen. Hij heeft gemerkt dat hij sinds de komst van de kleine niet meer zoveel filmt als voorheen.

Vlogs van de afgelopen weken

"De video's die online komen zijn van de afgelopen acht weken. Elke dag wordt er een vlog geüpload, maar soms worden er ook twee of drie vlogs in een video gestopt", legt Enzo uit aan zijn kijkers. Dit komt vooral omdat hij sinds de komst van de baby minder tijd heeft om te filmen.

Drie video's per week

Als hij de vlogs van de afgelopen weken heeft ingehaald, heeft Enzo aangekondigd dat hij naar een schema van drie video's per week zal overschakelen. Dit zal op maandag, woensdag en zondag zijn. Hierbij zal hij de beelden van meerdere dagen samenvoegen tot één vlog.
Dus, Knolpower-fans, geen dagelijkse dosis Enzo meer, maar nog steeds volop content om van te genieten. En met een baby in huis, kunnen we ongetwijfeld een hoop schattige momenten verwachten in de toekomstige vlogs!