Enzo Knol post boze video na nepnieuws over geboorte van baby

Viraal
maandag, 15 april 2024 om 15:25
schermafbeelding 2024 04 15 om 152655jpg
Enzo Knol spreekt zich uit tegen valse berichten: 'Het is respectloos'
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Enzo en Myron worden ouders, maar zijn dat nog niet

Enzo Knol, bekend van YouTube en zijn vriendin Myron Koops staan op het punt om ouders te worden. Echter, afgelopen zondag doken er berichten op dat ze hun baby al hebben verwelkomd. Dit bleek echter niet waar te zijn.

Enzo's reactie op de valse berichten

Enzo was hier duidelijk niet blij mee en liet zich fel uit tegen deze valse berichten. Het is respectloos, vindt hij, om zulke dingen te beweren terwijl dit niet het geval is.

Baby op komst

Enzo en Myron kunnen niet wachten om hun baby te verwelkomen. Ze hebben al enige tijd aangekondigd dat ze ouders worden en hebben hun fans mee laten leven met hun zwangerschap. Echter, de baby heeft nog even de tijd nodig en is nog niet ter wereld gekomen.

Enzo en Myron zijn klaar voor de baby

Ondanks de valse berichten, laten Enzo en Myron zich niet uit het veld slaan. Ze kijken enorm uit naar de komst van hun kindje en zijn helemaal klaar om ouders te worden. We wachten met z'n allen in spanning af tot de kleine ter wereld komt!
We houden jullie op de hoogte van het laatste nieuws rondom Enzo, Myron en hun aanstaande kleine. Blijf ons volgen voor de meest recente updates!