Dit is de nieuwe vriendin van rapper Lil Kleine

Viraal
zondag, 30 juni 2024 om 16:17
schermafbeelding 2024 06 30 om 161729
Lil Kleine, de bekende Amsterdamse rapper, is gespot met een nieuwe vlam op een festival in België. De dame in kwestie was tot voor kort onbekend, maar we kunnen nu onthullen dat het gaat om Anna Groeneveld, een Amsterdamse schone.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Lil Kleine en zijn nieuwe liefde

Het nieuws over de nieuwe relatie van Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, is ons ter ore gekomen via het betrouwbare bron RealityFBI. De rapper, die recentelijk een foto op social media deelde met maar liefst vijfhonderd rozen in zijn auto, lijkt openlijk te pronken met zijn nieuwe liefde. Deze rozen zijn ongetwijfeld bestemd voor Anna, die ook wel 'An' wordt genoemd.
schermafbeelding 2024 06 30 om 162005

Een kortstondige flirt met Megan van Ex on the Beach

Niet zo lang geleden werd Lil Kleine nog gespot in een video met Megan van het populaire realityprogramma Ex on the Beach. Toch leek deze flirt van korte duur, aangezien Megan al snel een andere man aan de haak sloeg: Olivier. Over haar nieuwe liefde zei Megan: “Hij had exact dezelfde mindset, toekomstvisie, hond en interesses. Maar ik was niet meteen verkocht. Ik zei aanvankelijk tegen mijn vriendinnen dat ik het niet vertrouwde, en hij waarschijnlijk weer de zoveelste playboy was."

De toekomstvisie van Lil Kleine

Eerder uitte Lil Kleine in de podcast 'Borrelpraat' zijn wens om opnieuw verliefd te worden na zijn breuk met Jaimie Vaes. Hoewel hij geniet van zijn huidige levensstijl, ziet hij zichzelf niet eeuwig feesten en omringd zijn door vrouwen. Zijn ideale toekomstbeeld? Samen zijn met zijn kind, zijn beste vrienden en zijn grote liefde.

Geen midlife-crisis voor Lil Kleine

Lil Kleine heeft duidelijke plannen voor de toekomst en wil absoluut geen midlife-crisis. Hij hoopt uiteindelijk rust te vinden in zijn leven. “Als ik rond de veertig jaar oud ben, zou ik met mijn liefde, kind en beste vrienden – die dan ook kinderen hebben – op vakantie willen gaan. Dat is voor mij het ideale. Ik wil niet die midlife-crisis. Ik hoop op een gegeven moment gewoon de rust te vinden in mijn leven.” Met deze uitspraak lijkt de rapper te suggereren dat hij klaar is voor een stabiele relatie. Zou Anna de dame zijn die hem die rust kan bieden? De tijd zal het leren.