Lil Kleine en Roxy Dekker samen gespot in bar

Viral
dinsdag, 30 april 2024 om 18:32
schermafbeelding 2024 04 30 om 183302
Het lijkt erop dat er een nieuwe muzikale samenwerking in de maak is tussen niemand minder dan Lil Kleine en Roxy Dekker. De twee artiesten zijn recentelijk samen gespot, wat de geruchten alleen maar aanwakkert.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Roxy Dekker: een ster in opkomst

Roxy Dekker, een 19-jarige Amsterdamse zangeres, heeft al een hoop aandacht getrokken met haar tracks 'Anne-Fleur Vakantie' en 'Satisfyer'. Met haar nieuwste release 'Sugardaddy' lijkt ze helemaal niet meer te stoppen. Dekker staat bekend om haar unieke stijl waarin ze humoristische thema's combineert met catchy refreinen. Zo zingt ze in 'Anne-Fleur Vakantie' over typische zomerse tafereeltjes en 'Satisfyer' lijkt een muzikale ode te zijn aan haar menselijke v*brator.

Lil Kleine: terug in de muziekwereld

Lil Kleine is na een periode van afwezigheid weer volop te zien op verschillende podia in Nederland. Hij lijkt zijn comeback in de muziekindustrie langzaam maar zeker voort te zetten. De bekende rapper liet eerder via Instagram al merken fan te zijn van Roxy's muziek door een video te delen waarin hij 'Sugardaddy' meezingt.

Samenwerking op komst?

De twee muzikanten werden onlangs samen gespot in een kroeg, waar ze gezellig een shotje namen. Dit heeft de speculaties over een mogelijke samenwerking tussen de twee alleen maar aangewakkerd. Wordt dit een nieuwe hit in de Nederlandse muziekwereld? We zullen het snel genoeg ontdekken!