Famke Louise haalt hard uit naar Monica Geuze door hele pikante vraag

Viraal
woensdag, 10 april 2024 om 14:05
schermafbeelding 2024 04 10 om 140720
Famke Louise, de 25-jarige social media sensatie en muziekartiest, haalt uit naar Monica Geuze over een pittig interview dat plaatsvond toen Famke nog maar 17 was.
Blijf bij ons voor de sappige details, lees snel verder!

Famke Louise's reis naar roem

Famke Louise is al een bekend gezicht, ondanks dat ze pas 25 jaar oud is. Ze heeft zichzelf op de kaart gezet in de entertainmentwereld, van vloggen en gekke YouTube-filmpjes tot miljoenen streams van haar muziek en een enorme schare volgers op haar social media kanalen. Ze heeft ook succes geboekt met haar pikante online account, en onlangs baarde ze opzien door gedragen lingerie aan een fan te verkopen.

De confrontatie met Monica Geuze

Maar Famke is niet iemand die alles neemt. Dit werd duidelijk in een nieuwe aflevering van de podcast 'Toeters en Bellen' die Famke Louise en Vonneke Bonneke samen hosten. Hierin bespreken ze allerlei onderwerpen en kunnen luisteraars vragen aan hen stellen. Een vraag die opkwam, was hoe Famke terugkeek op een interview dat ze zes jaar geleden met Monica Geuze had, waar ze een leugendetector test onderging. Famke haalde flink uit naar Monica en benadrukte: "Ik was toen 17!"

Ongepaste vragen

Volgens Famke stelde Monica toen ongepaste vragen aan de toen nog minderjarige Famke. Dit begon met de vraag of Famke al seksueel actief was, en eindigde zelfs met een zeer expliciete vraag over anale seks. Famke geeft nu aan dat ze dit zeer ongepast vond, vooral gezien haar leeftijd. Ze zegt: "Ik was nog niet eens meerderjarig, en dan zit je daar aan een leugendetector... Moet je je voorstellen dat mensen denken dat je dat gewoon kan vragen."

Online reacties

Online volgers zijn verdeeld, met sommigen die suggereren dat Monica zou worden 'gecanceld' als ze een man was. Anderen bekritiseren echter ook Famke, vanwege haar huidige pikante online content, waarbij ze haar gedragen ondergoed verkoopt. Zo wordt er in de comments gezegd: "Hoor haar nou ohhh zielig ik was nog geen eens 18, maar je loopt wel je gedragen onderbroek te verkopen nu."