Foto's: Is het uit tussen Goldband-zanger Karel en Maan?

Viraal
woensdag, 17 april 2024 om 15:05
schermafbeelding 2024 04 17 om 150659
Is het uit tussen Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel Gerlach? De geruchtenmolen draait op volle toeren nadat fans opmerkten dat alle foto's van Maan van Karels Instagram zijn verdwenen.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Rumoer rondom relatie Maan en Karel

Ongeveer anderhalf jaar geleden, eind 2022, maakten Maan de Steenwinkel en Goldband-zanger Karel Gerlach hun liefdesrelatie openbaar. Maar nu lijken de signalen erop te wijzen dat er mogelijk een einde is gekomen aan hun relatie. Volgens een bericht van Juicechannel op Instagram "lijkt de relatie van Maan en Karel niet meer lekker te lopen". Het viel hen op dat Karel recentelijk in interviews niet meer over Maan sprak.

Verdwenen foto's en ruzie op een festival

Het meest opvallende signaal is wellicht dat alle foto’s van Maan van Karels Instagram-account zijn verwijderd. Hoewel Maan in het verleden ook foto's van haar Instagram verwijderde, plaatst ze nu nieuwe foto's waar Karel niet op te zien is. Zo deelde ze gisteren een reeks foto's vanuit een sneeuwlandschap, zonder Karel. Daarnaast merkte Juicechannel op dat er geen activiteit van Karel op Maans berichten te zien is.
Een incident op een festival in juni vorig jaar heeft de geruchtenmolen nog verder aangewakkerd. Een anonieme bron beweerde destijds Karel en Maan ruziënd te hebben gezien op Oerrock, een festival in Friesland. Volgens deze bron zou Karel vooral boos zijn geweest, maar wat de exacte aanleiding was, kon de bron niet verstaan.

Zorgen om Maan

Sinds Maan haar relatie met Karel aankondigde, zijn er mensen die zich zorgen maken om haar. Volgens berichten zou haar drugsgebruik in de periode dat ze met Karel is, aanzienlijk zijn toegenomen. Een bron dichtbij Maan zou hebben beweerd dat ze graag wil stoppen met het gebruik van drugs.