Jade Anna doet onthulling over relatie met Kenneth Taylor

Viraal
maandag, 01 april 2024 om 19:42
schermafbeelding 2024 04 01 om 194429
Gloednieuwe details over de romance tussen Jade Anna en Kenneth Taylor zijn onthuld, inclusief hun recente gezinsuitbreiding die een stortvloed aan kritiek heeft veroorzaakt.
Blijf bij ons om de laatste updates te krijgen!

Jade Anna en Kenneth Taylor: de realiteit van hun relatie

Jade Anna en Kenneth Taylor zijn een van de meest besproken koppels van dit moment. Hoewel Jade haar dagelijks leven openlijk deelt via haar vlogs en sociale media, blijft ze meestal stil over haar relatie met de Jong Oranje-voetballer Kenneth Taylor. Onlangs gaf ze echter wat meer inzicht in hun liefdesleven. Ze onthulde dat ze elkaar bijna elke dag zien, ondanks het feit dat Kenneth vaak weg is voor zijn voetbalcarrière. "Jullie zien hem misschien niet in de vlog, maar we zijn bijna elke dag samen", zegt Jade.

Gezinsuitbreiding zorgt voor kritiek

Naast hun relatie was er onlangs nog een ander onderwerp dat de aandacht trok: het nieuwe hondje van het koppel. De trotse Jade Anna deelde foto's en video's van hun nieuwe pup op haar sociale media, met de aankondiging: "Ontmoet onze kleine knuffel buddy: Navy". Maar deze gezinsuitbreiding werd niet door iedereen met enthousiasme ontvangen.
Het koppel, dat slechts een paar maanden samen is, ontving veel kritiek op hun besluit om een hond te nemen. Veel volgers vinden het onverantwoordelijk, aangezien Jade vaak van huis is. Een van de reacties luidde: "Je bent bijna altijd weg van huis en dan neem je een hond? Je katten kon je nog thuis laten, maar een hond niet."
Ondanks de kritiek lijkt het koppel onverstoord en blijven ze volop genieten van hun nieuwe pup en hun leven samen. Ze hebben nog niet gereageerd op de kritiek.