Jade Anna en Kenneth Taylor onder vuur na gezinsuitbreiding

Viraal
woensdag, 27 maart 2024 om 13:00
schermafbeelding 2024 03 27 om 130054
De uitbreiding van het gezin van Jade Anna en Kenneth Taylor, met een nieuw hondje, veroorzaakt verhitte reacties onder hun volgers. De meeste zijn kritisch, maar er is ook steun voor de influencer.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De nieuwe aanwinst: Navy

Ondanks dat Jade Anna en Kenneth Taylor slechts enkele maanden een stel zijn, hebben ze besloten om hun gezin uit te breiden. Jade Anna van Vliet deelde met trots foto's van hun nieuwe hondje, Navy, op haar sociale media kanalen. De aankoop van het kleine viervoetige vriendje heeft echter veel kritiek opgeleverd.

Verhitte reacties

De post van Jade heeft een golf van reacties losgemaakt, waarvan vele negatief zijn. Volgers zijn boos en vinden het onverantwoord dat ze een hondje hebben gekocht, vooral gezien haar drukke levensstijl. Een van de reacties luidde: 'Je bent bijna altijd weg van huis en dan neem je een hond? Erg zielig voor de pup. Waarschijnlijk zal hij veel bij moeders zijn.' Anderen suggereren dat de puppy slechts een middel is om meer aandacht te krijgen.

Steun voor Jade

Toch is niet iedereen negatief. Er zijn ook positieve reacties en enkele volgers nemen het zelfs op voor Jade. Een volger reageerde: 'Heel schattig, gefeliciteerd met jullie kindje hihi'. Een ander voegde toe: 'Mensen hebben echt te veel commentaar. De meeste mensen hebben ook een fulltimejob met een hond in huis. Geniet van je hondje!'

Twijfels over de relatie

Er waren eerder twijfels ontstaan over de relatie van Jade en Kenneth. Het was enige tijd stil rond het koppel, wat speculaties opleverde. De gezinsuitbreiding lijkt echter te bevestigen dat het stel nog steeds gelukkig samen is.