Jutta Leerdam zwemt door de zee zonder kleren aan

Viraal
dinsdag, 26 maart 2024 om 14:21
schermafbeelding 2024 03 26 om 142310
Wanneer de schaatsen opgeborgen worden, is het tijd voor Jutta Leerdam om haar bikini aan te trekken. De schaatskampioene weet hoe ze in de schijnwerpers moet blijven, met zonovergoten foto's die sneller smelten dan ijs op een zomerse dag. En sinds haar breuk met Koen Verweij, heeft ze Jake Paul aan haar zijde.
Blijf bij ons, want we hebben alle sappige details!

De zomerse escapades van Jutta Leerdam

Jutta wordt tegenwoordig vaak gezien met Jake Paul, een man met meer volgers dan er fietsen in Amsterdam zijn. Samen zijn ze het superkoppel van social media, en ontkomen aan de paparazzi is er niet bij. Hun privéleven? Dat is zo openbaar als maar kan.

Jake Paul, meer dan een social media-ster

Voor degenen die het niet weten: Jake Paul is niet zomaar een internetberoemdheid. Hij begon als een ster op Vine, speelde in een Disney-serie, en besloot toen dat boksen zijn ware roeping was. Met gevechten tegen YouTube-rivalen, voormalige NBA-sterren en MMA-vechters heeft hij een boksrecord dat leest als een spannend avonturenboek. Hij verloor van Tommy Fury, maar binnenkort staat hij in de ring met niemand minder dan Mike Tyson. Ja, die Mike Tyson.
Het lijkt erop dat de zomer van Jutta Leerdam en Jake Paul net zo heet is als de zon die schijnt op hun zonovergoten foto's. We kunnen niet wachten om te zien wat dit superkoppel nog meer in petto heeft!