Mo Ihattaren slide in DM van BN'er, ze lekt screenshots

Viraal
maandag, 25 maart 2024 om 14:49
schermafbeelding 2024 03 25 om 145318
Voormalig Ajax en PSV voetballer Mohamed Ihattaren heeft een bekende Nederlandse dame benaderd via DM, maar zij deelde hun privégesprek met de wereld. De dame in kwestie is niemand minder dan model en zangeres Maria Tailor, bekend van The Real Housewives of Amsterdam.
Wil jij op de hoogte blijven van dit soort juicy nieuws? Lees dan snel verder!

Ihattaren in het nieuws

Mohamed Ihattaren bleef de afgelopen weken de krantenkoppen halen. De voetballer, die eerder voor Ajax en PSV speelde, werd onlangs weggestuurd bij zijn club Slavia Praag in Tsjechië. Het lijkt ook dat zijn relatie met Yasmine voorbij is. Deze roddel wordt nu versterkt door een recente gebeurtenis: een gelekte DM van Ihattaren.

De gelekte DM

Reality FBI deelde beelden van de DM waarin Ihattaren contact zocht met Maria Tailor. Maria, een bekend model, zangeres en modeontwerper, is vooral bekend van haar verschijning in The Real Housewives of Amsterdam. Het bericht van Ihattaren was kort en bondig: "Hey".

Maria's reactie

Maar Maria, die al een tijdje in een relatie zit, zat niet te wachten op een bericht van Ihattaren. Haar antwoord was duidelijk: "Je weet niet wie ik ben". Het lijkt er dus op dat Ihattaren's poging om contact te leggen niet echt succesvol was.
In de wereld van beroemdheden is niets privé - zelfs een eenvoudige DM kan groot nieuws worden. Dus wie weet welke verrassende DM's er in de toekomst nog zullen uitlekken? Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws en de sappigste roddels.