Rijk Hofman luidruchtig in sauna met influencer

Viraal
woensdag, 13 maart 2024 om 17:32
schermafbeelding 2024 03 13 om 173552
Rijk Hofman, het bekende gezicht van YouTube, is onlangs gezien in een sauna in Amsterdam. Maar naar verluidt was hij niet alleen...
Het lijkt erop dat er iets gaande is in de influencer-wereld! Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Gezellige sauna date?

Volgens bronnen was Rijk Hofman niet alleen in de sauna, maar had hij een date met niemand minder dan influencer Stephanie Abu-Sheib, zo meldt Juicechannel. Ze kwamen beide apart binnen, met Rijk die zich onopvallend probeerde te houden met een capuchon op. Maar, het geluid in de sauna sprak boekdelen en het leek erop dat ze het erg naar hun zin hadden.

Niet de eerste keer

Rijk en Stephanie zijn eerder samen gespot, zoals bij de recente Hunkemöller show en de afterparty in de Supperclub in Amsterdam. Daar liet Rijk al een glimp van Stephanie zien op zijn Instagram story. Volgens bronnen zijn de twee al langer dan alleen vrienden en zou Rijk zelfs al met Stephanie zijn omgegaan voor zijn relatie met Monica Geuze.

Stephanie's eerdere connecties

Stephanie is geen vreemde als het gaat om het daten met bekende personen. Er waren eerder geruchten dat ze iets had met Martin Garrix en de ex van Anna Nooshin.

Rijk's relatie met Monica Geuze

Rijk werd vorig jaar vaak gezien met Monica Geuze. Ondanks dat Rijk zei dat ze samen besloten hadden niet verder te gaan, beweerde Yvonne Coldeweijer dat er misschien iets anders aan de hand was. Volgens haar wilde Monica geen relatie met hem en heeft Rijk zich daarbij neergelegd. Maar wie weet, misschien is Rijk nu wel beter af als single.