Thierry Baudet door deze reden niet meer welkom bij Vandaag Inside

Viraal
dinsdag, 11 juni 2024 om 18:34
schermafbeelding 2024 06 11 om 183611
Thierry Baudet, leider van de politieke partij Forum voor Democratie, is niet langer welkom bij de talkshow 'Vandaag Inside'. Zijn uitnodiging is ingetrokken vanwege zijn al te extreme opvattingen, volgens de presentatoren van de show.
Dit is hot news, dus blijf lezen voor meer details!

Wat is er gebeurd?

Baudet had een wens om een keer als gast aan te mogen schuiven bij Vandaag Inside. Echter, door eerdere incidenten is de politiek leider niet meer welkom bij de heren van de show. Er is in het verleden iets fout gegaan tijdens een radio-interview, niet door Baudet, maar door presentator Wilfred Genee. Baudet werd ondervraagd over politieke issues terwijl hij er was om zijn boek te promoten. Het was zo intens dat Baudet besloot het interview te verlaten.

Schijnbeweging

Na de abrupte beëindiging van het interview, maakte Baudet achter de schermen nog een schijnbeweging om toch te blijven, volgens Wilfred. Maar het was te laat, de beslissing was genomen. Nu wil Baudet het overdoen, maar volgens Genee is Baudet te extreem geworden.

Geen tweede kans

Genee probeerde nog een keer contact op te nemen met Baudet, hij vroeg of hij mocht komen in de uitzending. Baudet reageerde met de boodschap dat er geen uitzending was. Genee zegt dat het sowieso niet ging gebeuren.
Toen hem werd gevraagd of Baudet überhaupt nog welkom was in de uitzending, was voor Genee de zaak duidelijk. Hij is klaar met Baudet: "Nee, absoluut niet. Ik vind dat dat klaar is. Ik vind dat er zoveel extreme dingen gebeurd zijn rond die partij dat je op een gegeven moment moet zeggen: dat is klaar. Dat is mijn gevoel erbij."