YouTuber Gio Latooy koopt villa van 2,2 miljoen euro

Viraal
maandag, 22 april 2024 om 14:47
schermafbeelding 2024 04 22 om 144922
YouTuber Gio Latooy heeft een flinke portie van zijn YouTube-miljoenen geïnvesteerd in een sensationele villa ter waarde van 2,2 miljoen euro. De jonge influencer gaf zijn fans al een rondleiding door het imposante pand, dat gevestigd is in het Brabantse St. Willibrord.
Benieuwd naar meer details over Gio's nieuwe paleisje? Lees dan snel verder!

Van YouTube-inkomsten naar vastgoed

Gio Latooy, bekend om zijn YouTube-content, heeft een groot deel van zijn inkomsten gespendeerd aan een droomvilla ter waarde van maar liefst 2,2 miljoen euro. Het exacte bedrag dat Latooy voor de woning heeft neergelegd is niet bekend, maar geruchten suggereren dat hij iets minder dan de vraagprijs van 2.295.000 euro heeft betaald.

Luxe tot in de puntjes

De villa, gelegen in het Brabantse St. Willibrord, is een waar paleis met een woonoppervlakte van maar liefst 471 vierkante meter. Het pand beschikt over twee verdiepingen, negen kamers, vier slaapkamers en een badkamer met een sauna. De keuken is een droom voor elke foodie, uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur.

Verantwoord en beveiligd

Latooy's nieuwe stulpje is niet alleen luxe, maar ook duurzaam en veilig. Het pand heeft een energielabel van A++++, te danken aan de 100 zonnepanelen. Daarnaast is de villa uitgerust met zeven beveiligingscamera's voor optimale veiligheid.

Ontspanning in stijl

Het pand beschikt over een indrukwekkend souterrain, perfect voor ontspanning. Daarnaast is er een verwarmd buitenzwembad, een lounge terras en een buitenkeuken. Een echte "mancave" voor Gio, waar hij naar hartenlust kan chillen en ontspannen.
Gio Latooy heeft met zijn nieuwe villa een prachtige plek gecreëerd om te wonen, werken en ontspannen. En het mooiste is: hij heeft zijn fans al een rondleiding gegeven. Dus wil je een kijkje nemen in dit indrukwekkende pand, check dan de video op zijn YouTube-kanaal!