Dave Roelvink probeert Sylvie Meis te versieren op FHM-500 gala

Viral
vrijdag, 31 mei 2024 om 19:07
schermafbeelding 2024 05 31 om 190759
Op het FHM500-Gala probeerde Jeroen Holtrop een vonk te creëren tussen Dave Roelvink en Sylvie Meis. Roelvink gaf toe dat hij Meis aantrekkelijk vindt, maar voelde zich financieel tekort schieten.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Glamour en prijzen op het FHM500-Gala

Het FHM500-Gala, een evenement waar de mooiste vrouwen van Nederland gehuldigd worden, vond afgelopen weekend plaats. Naast Gwen van Poorten, die door mannenplatform FHM werd uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland, heeft ook Sylvie Meis een prestigieuze prijs in ontvangst mogen nemen. De 'Queen of the Century Award', een oeuvreprijs, werd haar toegekend.

Onverwacht gesprek over het liefdesleven van Sylvie Meis

Hoewel Meis in de top drie van de FHM500 stond, was het niet alleen haar schoonheid die de aandacht trok. Verslaggever Jeroen Holtrop van De Telegraaf vroeg haar naar haar liefdesleven, waarop ze verrast reageerde. Eerder had Holtrop Dave Roelvink gesproken over Meis en hem gevraagd wat hij van haar vond. Roelvink gaf toe dat hij Meis mooi vond, maar voelde zich financieel tekort schieten: "Ik denk dat ik net 1,5 miljard te kort kom."

Een poging tot matchmaking

Holtrop ging vervolgens naar Meis en probeerde een wingman te zijn voor Roelvink: "Ik moest van Dave Roelvink vragen hoe het met de liefde is." Meis was verbaasd en had even geen antwoord. Toen Holtrop doorvroeg, besloot Meis lachend weg te lopen met een vrolijk "Doei!"

Speculaties over een nieuwe liefde voor Sylvie Meis

Sinds haar breuk met Wim Beelen is Sylvie officieel vrijgezel. Toch waren er in februari geruchten dat ze wellicht een nieuwe liefde had. Ze werd gezien op een feest in Hamburg waar ze het goed kon vinden met Fritz Ahrens. Het weekblad Privé publiceerde foto's van Sylvie en Fritz die samen een taxi deelden, wat leidde tot speculaties. Fritz is echter getrouwd met juwelenontwerpster Kim-Eva Wempe, met wie hij twee kinderen heeft. Het blijft dus onduidelijk of er daadwerkelijk iets speelt tussen Sylvie en Fritz.