Mysterieuze foto van Lil Kleine samen met oude bekende opgedoken

Viral
donderdag, 23 mei 2024 om 19:00
schermafbeelding 2024 05 23 om 190131jpg
Wat is er gaande tussen Lil' Kleine en Chelsey van der Heijden? De rapper deelde vanochtend een mysterieus kiekje met een vrouw op zijn Instagram story, maar haalde de foto al snel weer offline. Heeft Lil' Kleine een nieuwe vlam?
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Lil' Kleine en de mysterieuze foto

Vroege vogels die vanochtend de Instagram story van Lil' Kleine checkten, zagen een intieme foto met een vrouw. De rapper leek echter snel spijt te krijgen van zijn post, want de foto was snel weer verwijderd. Juicekanaal Realityfbi was er echter snel bij en deelde de verwijderde foto op hun eigen kanaal. De grote vraag die nu speelt: wie is de vrouw op de foto?

Chelsey van der Heijden

Realityfbi heeft mogelijk het antwoord. Volgens het juicekanaal is de vrouw op de foto niemand minder dan Chelsey van der Heijden. De twee zijn elkaar onlangs gaan volgen op Instagram. Fans hadden al snel door dat het inderdaad om Chelsey gaat. Eén scherpe volger merkte op: "Zij is van Holland's Next Top Model seizoen 10!"

Geen onbekende

Chelsey blijkt dus geen onbekende te zijn in de entertainmentwereld. Eerder dit jaar gingen er nog geruchten dat Lil' Kleine terug was bij zijn ex Jaimie Vaes, de moeder van zijn zoon Lío. De twee werden samen met Lío in Dubai gespot. Jaimie bevestigde destijds tegenover RTL Boulevard: "Jorik is ook hier". Maar ze voegde er snel aan toe dat er geen sprake was van een romantische hereniging: "Dan kan hij Lío hier ook fijn zien, maar het is géén familievakantie."
Het lijkt er dus op dat Lil' Kleine en Jaimie Vaes definitief uit elkaar zijn. Maar of Chelsey van der Heijden de nieuwe liefde is van de rapper, dat blijft nog even de vraag. We houden je op de hoogte!