Home Viral Vriendin Gregory van der Wiel maakt zich zorgen: ‘Iets aan hem klopt...
       
       
       

Vriendin Gregory van der Wiel maakt zich zorgen: ‘Iets aan hem klopt niet’


Rose Betram, de vriendin van Gregory van der Wiel, maakt zich heel erg zorgen om haar vriend. Vorig jaar liet Gregory weten dat hij zo nu en dan last heeft van angst- en paniekaanvallen, maar volgens Rose is het nu echt next level.

Vorig jaar liet Gregory van der Wiel in een interview met weekblad Story weten dat hij kampte met paniekaanvallen en depressieve gevoelens. “Ik had last van steken in mijn hart en was ervan overtuigd dat ik dood zou gaan. Ik wist zeker dat ik een hartaanval zou krijgen,” legde hij uit.

Heel heftigRose, de vriendin van Gregory, maakt zich zorgen over hem. ”Ik heb hem destijds naar het ziekenhuis gebracht, dat was heftig,” legt ze uit in een nieuw interview met weekblad Story. ”Ik was bang dat hij een hartaanval zou krijgen, want hij had last van hartkloppingen en was ook aan het hyperventileren… Iets in zijn lichaam is niet goed, daardoor krijgt hij last van angst- en paniekaanvallen.” Gregory heeft zich meerdere keren laten onderzoeken, maar er werd elke keer niets gevonden. Zo vertelt hij: “Fysiek dan. Het bleek dat ik last had van angst- en paniekaanvallen.” Hij werd toen maar doorverwezen naar een psycholoog.

Einde voetbalcarrière

Inmiddels voetbalt Gregory niet meer. Rose vertelt dat zijn mentale gezondheid definitief een einde aan zijn voetbalcarrière heeft gemaakt. “Gregory gaat niet meer voetballen. Dat kan niet vanwege zijn angst- en paniekaanvallen.”

Bron: Axed.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.