Home Viral Vriendin Max Verstappen deelt nietsverhullende foto's
       
       
       

Vriendin Max Verstappen deelt nietsverhullende foto’s


Normaal gesproken staat Max Verstappen in de spotlights, maar vandaag gaan we het over zijn beeldige vriendin Kelly Piquet hebben. De aandacht is namelijk gericht op een intieme fotoshoot die zij op haar Instagram plaatst.

Kelly heeft net als haar vriend Max Verstappen een druk bestaan. Zo timmert ze aan de weg als model, blogger, columnist en PR-professional. Ze is de dochter van voormalig coureur Nelson Piquet en haar moeder werkte ook als model. Daar komen die goede genen dus vandaan!

De beauty heeft onlangs een fotoshoot gehad en deelt die foto’s op haar Instagram. Ze is niet bang om te laten zien wie zij is en ze draagt dan ook niet al te veel kleding op de foto’s. Ben je benieuwd naar de shoot?Bekijk de beelden op de volgende pagina.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.