Home Viral Vrouw heeft briljante manier op Instagram om vriend op vreemdgaan te betrappen
       
       
       

Vrouw heeft briljante manier op Instagram om vriend op vreemdgaan te betrappen


Oké, geef toe, we neuzen allemaal wel eens rond op de Instagram- en Facebookprofielen van anderen. Niks mis mee natuurlijk, al zijn sommige mensen zo goed geworden in het stalken van mensen, dat ze bij de FBI kunnen werken.

Steph is een van die mensen die hoe dan ook iets weet te achterhalen op sociale media. Zij betrapte haar vriend op vreemdgaan door intensief speurwerk op Instagram. Je moet er een hoop tijd in steken en flink geduld hebben, maar dan kun je wel achter de waarheid komen.

In de TikTok van vriendin Chloe, legt Steph uit hoe ze haar vriend heeft gevonden en deze gaat helemaal viral. “Ik ging op Instagram naar ‘locatie tag’. Ik zocht de plek op waar hij was en ging toen naar het profiel van ieder meisje dat die locatie had getagd”, legt ze uit aan de telefoon. Vervolgens bekeek ze elke foto en video die meisjes hadden geplaatst in de hoop hem te vinden op de achtergrond. En ja hoor, ze vond hem!Wat er precies aan de hand was tussen Steph en haar ex-lover, is niet duidelijk. Mensen in de comments zijn flink onder de indruk van haar skills. Sommige noemen haar psycho vanwege de moeite die ze erin stopt om bewijs te zoeken, maar de meeste mensen vinden Steph heel erg slim. Wie van jouw vrienden kan de stalk-tip van Steph gebruiken?

@chlopowell2 MI5 or the FBI please employ her… #fyp #BeBold #psycho #investigator #mi5 ♬ original sound – Chloe Powell

Bron: FunX / Beeld: TikTok, Pexels

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.