Home Nieuws We weten wat er écht is gebeurd met het hondje van Lil...
       
       
       

We weten wat er écht is gebeurd met het hondje van Lil Kleine

Niet al te lang geleden kwam het hondje van Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes in de aandacht. Of eigenlijk, de afwezigheid van het hondje kwam in de aandacht. Want na hun hondje alle aandacht te geven op social media, was het beestje opeens niet meer te zien op de sociale kanalen van de twee. Waar was hij gebleven?

Bowgie, zoals het hondje van de styliste en rapper heet, is al een tijdje afwezig van alle social media. Dat viel veel mensen op, en zo kwam er ook een bijzonder gerucht over het hondje van de twee in het licht.

Lees meer: Bizar gerucht over de hond Lil Kleine

Het gerucht werd extra gevoed, toen Lil Kleine door de Telegraaf gevraagd werd naar de plotselinge afwezigheid van het hondje, en hij daar nogal opmerkelijk reageerde.

Maar we weten nu wat er écht is gebeurd met het hondje van Lil Kleine. Het hondje is namelijk gewoon naar een vriend gegaan. Tenminste, dat beweert familievriend Koen Kardashian nu.

Koen liet in een filmpje van RTL Boulevard weten dat Bowgie verhuisd is naar vriend Mitchell. Bekijk hieronder zijn uitleg.

https://www.instagram.com/p/B5N8T-WijWr/

Of mensen het verhaal geloven is nog niet helemaal gezegd. In de comments zijn reacties te lezen als “Hahaha ik geloof er niks van” en “Het is maar wat je wil geloven”. Geloof jij het verhaal van Koen?

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Bizarre beelden: auto rijdt in op jongeren na feestje

Bizarre beelden uit Rijsbergen. Daar reed zondagochtend vroeg een auto vol op een groep jonge mensen in. De eigenaar van het café,...

Dave en Donny Roelvink in de clinch met elkaar

De knappe broers Dave en Donny schijnen fikse ruzie met elkaar te hebben. Hun vader, Dries Roelvink, klapt nu uit de school...

Gio en Jade vertellen over hun ‘eerste zoen’

De geruchten gaan al maanden lang rond op het internet: hebben YouTuber Gio en influencer Jade nou wel of niet iets?

Oei: Koningin Máxima van terras weggestuurd

Voor veel restaurants is het een grote eer als koningin Máxima onverwachts op bezoek komt, maar daar dacht een restaurant in Wassenaar...

Enorm verdrietig nieuws voor doventolk Irma Sluis

Irma Sluis werd vanwege haar rol als doventolk tijdens de persconferenties over het coronavirus in één klap een BN'er. De doventolk ging...