Home Nieuws We weten wat er écht is gebeurd met het hondje van Lil...
       
       
       

We weten wat er écht is gebeurd met het hondje van Lil Kleine

Niet al te lang geleden kwam het hondje van Lil Kleine en vriendin Jaimie Vaes in de aandacht. Of eigenlijk, de afwezigheid van het hondje kwam in de aandacht. Want na hun hondje alle aandacht te geven op social media, was het beestje opeens niet meer te zien op de sociale kanalen van de twee. Waar was hij gebleven?

Bowgie, zoals het hondje van de styliste en rapper heet, is al een tijdje afwezig van alle social media. Dat viel veel mensen op, en zo kwam er ook een bijzonder gerucht over het hondje van de twee in het licht.

Lees meer: Bizar gerucht over de hond Lil Kleine

Het gerucht werd extra gevoed, toen Lil Kleine door de Telegraaf gevraagd werd naar de plotselinge afwezigheid van het hondje, en hij daar nogal opmerkelijk reageerde.

Maar we weten nu wat er écht is gebeurd met het hondje van Lil Kleine. Het hondje is namelijk gewoon naar een vriend gegaan. Tenminste, dat beweert familievriend Koen Kardashian nu.

Koen liet in een filmpje van RTL Boulevard weten dat Bowgie verhuisd is naar vriend Mitchell. Bekijk hieronder zijn uitleg.

Of mensen het verhaal geloven is nog niet helemaal gezegd. In de comments zijn reacties te lezen als “Hahaha ik geloof er niks van” en “Het is maar wat je wil geloven”. Geloof jij het verhaal van Koen?

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...