HomeNieuwsWow: Dua Lipa had vroeger een helemaal kaalgeschoren hoofd

Wow: Dua Lipa had vroeger een helemaal kaalgeschoren hoofd

       
       
       

Jeetje wist jij dit? Als je op de Instagram-feed van Dua Lipa kijkt wordt je in no time jaloers op haar perfecte coupe. De zangeres ziet er uit om door een ringetje te halen, maar dit was volgens Dua Lipa niet altijd het geval.

De beauty ging vroeger door het leven met een kaalgeschoren hoofd. Hier zit een heel bijzonder verhaal achter.

De zangers heeft nu mooi lang, dik en bruin haar. Maar het is Dua Lipa niet heel haar leven gegund. In een interview met AMP Radio vertelt de zangeres dat ze vroeger met een bijzondere coupe naar school werd gestuurd. Bij de radioshow vertelt Dua in een spelletje true or false dat haar moeder vroeger haar haren heeft afgeschoren. “Is it true that your parents shaved your head when you were six years old?”, vraagt de presentatrice van de show. Waarna Dua volmondig ja antwoordt.

Bijzonder verhaal

Of de beauty last had van luizen of een vervelende ziekte? Nee gelukkig niet. Dua had naar eigen zeggen gewoon enorm dun haar. Het leek haar moeder een goed idee om de boel helemaal af te scheren, om dit vervolgens weer aan te laten groeien. In een video van de radioshow is te zien hoe Dua de foto van haar kale koppie laat zien. De zangeres moet er nog altijd enorm om lachen en vertelt dat ze het nooit vervelend heeft gevonden.

@duafver Dua Lipa got her hair shaved when she was 6 years old #dualipa #fyp #parati #futurenostalgia #lentejas @dualipaofficial ♬ One Kiss – Calvin Harris & Dua Lipa

Gelijk

We weten allemaal, moeders hebben altijd gelijk. En dat geldt blijkbaar ook voor de moeder van Dua. De zangeres geloofde destijds de theorie van haar moeder, die dacht dat de lokken van Dua gezond zouden worden als deze opnieuw zouden groeien. Niet is minder waar, want de coupe van Dua ziet er fabulous uit.

Bron: Fem-fem.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN