HomeLuxeZien: deze miljoenenvilla met met privébioscoop staat te koop

Zien: deze miljoenenvilla met met privébioscoop staat te koop

       
       
       

Een huis met een privébioscoop en een wijnkelder doet je vast denken aan die fancy Amerikaanse villa’s van MTV Cribs. Niets is minder waar, want deze parel van een huis staat gewoon op een steenworp afstand van Amsterdam. Huh?!

Bron: Funda
Bron: Funda

Zieke villa in Vinkeveen staat te koop op Funda

De woning bestaat uit maar liefst 607 vierkante meter, heeft daarnaast een mooie tuin en ligt aan het water. Als je in de zomer lekker een rondje wil varen over de Vinkeveense Plassen, is dit zo gepiept. Aan de achterkant van de woning bevindt zich namelijk een privé-stijger, waar je heel makkelijk je bootje kan aanleggen. Naast het prachtige uitzicht, heeft de villa een groot terras, buitenkeuken en buitenjacuzzi. Kom maar op met die zomeravondjes!

Bron: Funda

Er is meer…

Hoewel de buitenkant van de villa nogal de aandacht trekt, heeft de binnenkant ook veel moois te bieden. De woning heeft naast een enorme tuin, zo’n 14 ruime kamers, waarvan vijf slaapkamers en een lichte woonkamer. De nieuwe eigenaar krijgt er verder vier badkamers, een lekkere sauna en een grote keuken bij. Zo, das niet niks!

Bron: Funda

Als kers op de taart is de miljoenenvilla voorzien van een heuse privébioscoop en een wijnkelder. Zie jij deze woning wel zitten? Bij het kopen van dit huis moet je wel rekening houden met een prijskaartje van €5.490.000.

Bron: Man-man.nl / Foto’s via Funda

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN