HomeViralZien: Gio intiem gespot met een meisje tijdens lachgasfeestje

Zien: Gio intiem gespot met een meisje tijdens lachgasfeestje

       
       
       

Gio heeft vrijdagavond een wel hele gezellige avond gehad. Hij ging een avondje stappen met wat vrienden en is daar intiem gespot met een dame. Hier zijn beelden van gelekt.

De Instagram Stories van Gio zagen er gisteren feestelijk uit. Op foto’s was te zien dat hij met vrienden was en hij schreef erbij: “Party tonight”.

Intiem gespot

Later op de avond ging hij samen met zijn vrienden naar de club. Eén van zijn vrienden, David Kerses, filmde de YouTuber en daarop was te zien dat hij erg intiem zat met een dame. Hij had zijn armen om haar heen. Ook waren de twee ballonnen aan het doen.

Verwijderd

De beelden zijn vanmorgen snel van Instagram afgehaald, maar het roddelkanaal Reality FBI was er vroeg bij. Zij deelden vanmorgen deze beelden. “Gio vermaakt zich kostelijk met een vriendin”, schrijft het account erbij.

Reactie

Inmiddels heeft Nadia Bozic, de dame van het filmpje, gereageerd: “Ik ken Gio al jaren en we zitten ook al jaren in dezelfde vriendengroep. Jade ken ik ook! Er zit níks achter, heeft ook nooit wat achter gezeten.” Aha!

Bekijk de beelden van Gio en de dame op de volgende pagina!

Bron: Instagram @realityfbi / Beeld: Instagram @gio

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN