HomeNieuwsZien: Lil Kleine op Ibiza gespot met weer een nieuwe dame

Zien: Lil Kleine op Ibiza gespot met weer een nieuwe dame

       
       
       

Love him or hate him, je kan niet niet een mening hebben over Lil Kleine. In het midden van al het gedoe rondom de mishandelings-zaak die ex-vriendin Jaimie Vaes tegen Lil Kleine voert is het alles behalve stil rondom de vermeende nieuwe vriendin(nen) van Lil Kleine.

Jorik, zoals Lil Kleine in het echt heet, lijkt er namelijk geen gras over te groeien en zet direct de bloementjes buiten met nieuwe meisjes!

Robin Singels

Zo was er afgelopen week volop te zien dat Lil Kleine met een nieuwe vriendin door Amsterdam aan het crossen was. Die dame werd al gauw ‘ontmaskerd’ als Robin Singels, een dame die binnen het Amsterdamse circuit al wat langer bekend is.

Ook voor Jorik zou zij geen vreemde zijn, want nadat de relatie tussen Jorik en Monica Geuze stukliep zou Robin ook al als rebound hebben gefungeerd.

Robin niet mee op vakantie

Maar daar stopt het niet, want wie onze pagina de afgelopen tijd in de gaten heeft gehouden, weet dat Lil Kleine op het moment naar Ibiza is gegaan om daar… tja, lekker vakantie te vieren?

Er werd al volop gespeculeerd dat hij niet alleen zou gaan, en dat zijn nieuwe liefje Robin mee zou gaan. Nu blijkt alleen dat Robin tóch niet mee is. Zij plaatste namelijk een story waaruit bleek dat zij in Saint Tropez was.

Gefilmd met andere dame

Maar dat betekent niet dat Lil Kleine geen contact heeft met andere meiden op zijn vakantie-eiland. Hij werd namelijk vandaag gefilmd met een mysterieuze dame. Op het internet wordt volop gespeculeerd dat de twee nu daar samen vakantie aan het vieren zijn.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk die dan op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN