HomeNieuwsZien: Shakira gaat helemaal los in Amsterdam na break-up met Gerard Piqué

Zien: Shakira gaat helemaal los in Amsterdam na break-up met Gerard Piqué

       
       
       

Mega verdrietig nieuws! Zangeres Shakira en voetballer Gerard Piqué zijn sinds een aantal dagen uit elkaar gegaan. Dit hebben de twee in de Spaanse media bevestigd met een kort statement.

“Het spijt ons te moeten bevestigen dat we uit elkaar gaan. Voor het welzijn van onze kinderen, die onze hoogste prioriteit hebben, vragen we jullie hun privacy te respecteren. Bedankt voor jullie begrip.”

Gespot

Een paar weken eerder werd de zangeres op een opvallende plek gespot. Amsterdam. Spionnen van Lifeofyvonne aka Yvonne Coldeweijer hebben haar gezien in club Shelter. Een nachtclub in Amsterdam Noord aan het IJ.

Yvonne deelt op haar Instagram story: “Afgelopen weekend werd bekend dat Shakira en haar vriend Gerard Piqué na 11 jaar uit elkaar gaan omdat hij is vreemdgegaan.”

Langer uit elkaar

Het lijkt erop dat de zangeres waarschijnlijk al langer uit elkaar was met de voetballer zonder dat het grote publiek dit wist. Het was in ieder geval een opvallende vertoning in de club.

Bloemetjes buiten

Yvonne vervolgt haar story: “Twee weken geleden schijnt de zangeres al de bloemetjes buiten te hebben gezet in Amsterdam. Een spion heeft haar met twee vriendinnen gespot in de club Shelter. Ze kwamen aan in een fietstaxi en hebben zich gewoon gemengd. Niks VIP. Hidden in plain sight. Schijnbaar had wel iemand tegen haar gezegd You look like Shak! waarop zij antwoorde met “I get that all the time!”

Als laatste vertelt Yvonne dat het waarschijnlijk al wat langer uit is: “Nu we weten dat haar relatie recentelijk is verbroken lijk het dat de zangeres hier een ‘Girls weekend’ heeft gehouden om haar gedachte te verzetten. De zangeres heeft het volgens de spion erg naar haar zin gehad in de club en tijdens haar verblijf in het Conservatorium Hotel. Altijd welkom bij ons, Shakier. En BOY BYE Gerard. Kneus.”

Bron: Lifeofyvonne/ Showmag.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN