HomeViralWesley Hoedt versiert dochter van hooligan en is meteen de l*l

Wesley Hoedt versiert dochter van hooligan en is meteen de l*l

       
       
       

Voetballer Wesley Hoedt is de laatste tijd veel in het nieuws nadat hij werd gedumpt door Emma Heesters. Dit gebeurde in het midden van alle geruchten dat hij met verschillende andere vrouwen zou afspreken. En hij lijkt nu de verkeerde te hebben aangesproken!

Lees snel verder!

Vrijgezel

De voetballer Wesley Hoedt is sinds hij op internationale vrouwendag door Emma Heesters aan de kant werd gezet weer vrijgezel en blijkbaar ook weer op de versiertoer.

Dochter van hooligan

De voetballer sprak regelmatig af met andere dames naast zijn relatie met Emma Heesters. En zo probeerde hij dat ook te doen de 20-jarige dochter van een hooligan uit de harde kern van Anderlecht.

Tekst gaat door onder de foto.

Berichtjes via Instagram

Een insider gaf aan dat Hoedt al een hele tijd via Instagram berichtjes stuurde naar de dochter van een hooligan: “Voor wie een aantal jongens van de harde kern kent: Het is een bekende Truienaar. Qua grootte en breedte lopen er zo nog geen 5 rond bij ons.”

“Bij aankomst op het oefenterrein hij hij linea recta naar Hoedt met de boodschap dat hij een eitje te pellen had met hem”, aldus de fan.

Ben je benieuwd naar de rest? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om verdeer te lezen.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN