HomeViralZien: Yolanthe en zoontje belanden in aardbeving in hun huis in Los...

Zien: Yolanthe en zoontje belanden in aardbeving in hun huis in Los Angeles

       
       
       

Yolanthe Cabau en haar zoontje Xess Xava hebben afgelopen nacht een aardbeving meegemaakt in hun huis in Los Angeles. Het natuurgeweld had een kracht van 5,1 op de schaal van Richter.

Wij brengen je op de hoogte van deze schokkende gebeurtenis, dus lees snel verder!

Xess Xava in actie

In een Instagram bericht deelt Yolanthe dat zij en haar zoontje veilig zijn. Op de bijgevoegde video is te zien hoe haar 7-jarige zoontje direct onder de tafel kruipt en zijn moeder beveelt hetzelfde te doen. “Doe wat ik zeg, het is niet grappig”, roept hij naar zijn enigszins giechelende moeder. “Hij is zo getraind op school, wat te doen bij een aardbeving, dat hij gelijk opsprong en deed wat hij geleerd had. Werkt dus wel die trainingen”, vertelt Yolanthe.

Yolanthe Cabau onder de eettafel

Op de video is te horen hoe Yolanthe schrikt van een paar stevige schokken. “Oh my god, dat was echt een heftige. Twee achter elkaar”, reageert ze terwijl ze onder de eettafel schuilt.

Californië in de greep van natuurgeweld

Tegelijkertijd met de tropische storm Hilary werd het zuiden van Californië ook nog eens getroffen door deze aardbeving. Voor Californië is het huidige noodweer uitzonderlijk, maar er zijn gelukkig nog geen meldingen van gewonden of vermisten.

Yolanthe en Xess zijn veilig

Yolanthe, die haar carrière in de VS een nieuwe wending probeert te geven, woont met haar zoon in het getroffen gebied. Ze bevestigt op Instagram dat zij en haar zoon veilig zijn. “Wij zijn helemaal oké, hoor! Ik lach vaak een beetje als ik nerveus ben, maar ook om Xess”, legt ze uit, verwijzend naar haar gelach op de video. “Nu nog even door hurricane Hilary heen deze twee dagen en alles is weer fijn hier in LA.”

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN