Home Viral Zo heeft de zoon van Marco Borsato een Tempa verleidster aan de...
       
       
       

Zo heeft de zoon van Marco Borsato een Tempa verleidster aan de haak geslagen


Temptations verleider Daisy heeft onlangs bekend gemaakt dat ze een relatie heeft met Luca Borsato, de zoon van Marco. In een vragenrondje op Instagram vertelt Daisy hoe ze elkaar hebben ontmoet en wie de eerste move heeft gemaakt.

Daisy en Luca kennen elkaar al anderhalf jaar en hebben een tijdje terug al met elkaar gedatet, maar toen kwam het nog niet van een relatie. Nu is de vonk wel overgeslagen en zijn ze officieel samen. Ze hebben elkaar leren kennen via Instagram en Daisy is open over wie de eerste stap heeft gezet: “Ik ben in zijn DM’s geslided.”

Volgers vermoedden al een langere tijd dat de twee iets zouden hebben met elkaar. Ze flirtte namelijk flink wat af onder elkaars Instagram foto’s. In de serie Tempation Love Therapy heeft ze eerder al aangegeven dat er een klik was tussen de twee. Bekijk die video via deze link.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.