HomeViralZo veel bedpartners heeft een Nederlandse man gemiddeld

Zo veel bedpartners heeft een Nederlandse man gemiddeld

       
       
       

Mannen staan er om bekend dat ze af en toe een beetje kunnen overdrijven wat betreft hun bodycount. Het gemiddelde van de Nederlandse man ligt namelijk een heel stuk lager dan je zou denken. Lees snel verder hoeveel bedpartners een gemiddelde Nederlandse man écht heeft.

Hoewel vrouwen sneller zijn geneigd om hun aantal bedpartners wat te verlagen, zijn mannen echte overdrijvers. Of je nu veel of weinig bedpartners hebt, you do you!

Het onderzoek

Onderzoekscentrum Manual heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar het gemiddelde bedpartners van mannen. Hierbij hebben ze gekeken naar 35 verschillende landen en viel ons het een en ander op. De eerste keer van een gemiddelde man zou tussen zijn zeventiende en achttiende levensjaar zijn. In IJsland zijn ze er echter het vroegst bij, namelijk met een gemiddelde leeftijd van 15 jaar. Mannen uit Turkije staan op 1, met een gemiddelde van 14,5 bedpartners. Na Turkije volgen Australië en Nieuw Zeeland. Mannen uit China en India pakken het juist anders aan. Zij hebben een gemiddelde van 3 bedpartners in hun leven.

Het gemiddelde van een Nederlandse man

Maarreh, hoeveel bedpartners heeft de Nederlandse man nou precies? Nederland staat op plek 26 met een gemiddelde van 7 bedpartners. We kunnen dus wel stellen dat de Nederlandse mannen goed zijn in overdrijven.

Had jij dit verwacht?

Bron: Fem-fem

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN