Jade Anna treft voorbereidingen voor mogelijke verhuizing

Nieuws
maandag, 17 juni 2024 om 19:40
schermafbeelding 2024 06 17 om 194407
Jade Anna, bekend van YouTube en Instagram, deelt met ons haar voorbereidingen op een mogelijke verhuizing naar Italië. Ze is al druk bezig met het uitzoeken van meubels voor haar nieuwe huis.
Nieuwsgierig hoe dit zit? Lees dan snel verder!

Kenneth Taylor naar Juventus?

Verschillende Italiaanse media melden dat Kenneth Taylor, de voetballende vriend van Jade Anna, hoog op het verlanglijstje van Juventus staat. Zijn zaakwaarnemer bevestigde dit in een uitzending van Goedemorgen Eredivisie. Een gesprek met Ajax's technisch directeur is al gevoerd, waarbij duidelijk werd dat Kenneth gezien wordt als een belangrijke speler voor volgend seizoen. Maar wat heeft Ajax te bieden na twee verloren seizoenen? En hoe zit het met de nieuwe trainer? Het zou dus zomaar kunnen dat Kenneth de overstap naar Italië maakt.

Verhuizing naar Italië?

Jade Anna lijkt al voorbereidingen te treffen. Ze heeft haar huis in Heemskerk al laten taxeren, een huis dat ze kon kopen dankzij haar ex-vriendje Gio Latooy. Het kan dus zijn dat Jade haar vriendin Bibi en haar moeder in Nederland achterlaat en haar droom als voetbalvrouw najaagt.

Nieuwe meubels

Op Instagram deelt Jade dat ze al druk bezig is met het uitzoeken van meubels voor het huis in Italië. Best opvallend voor iemand die onlangs nog een huis vol nieuwe spullen heeft ingericht. Misschien is Kenneth geen fan van Jade's interieurkeuze en wordt er gezocht naar een nieuwe inrichting. Jade lijkt er in elk geval veel plezier in te hebben: "Ik hou van meubels kijken", schrijft ze bij de foto.