Jade Anna krijgt kritiek over opvallende outfit op festival

Viraal
zaterdag, 20 april 2024 om 14:15
schermafbeelding 2024 04 20 om 141618
Jade Anna, bekend van haar invloedrijke Instagram account, maakt de tongen los met haar opvallende outfit tijdens Coachella. De jonge influencer kreeg flink wat kritiek te verwerken voor haar fashion statement.
Wil jij ook weten wat er gaande is? Lees dan snel verder!

Outfit controverse op Coachella

Coachella, het jaarlijkse muziekfestival in Amerika, is tegenwoordig meer een catwalk voor influencers dan een concertevent. Jade Anna, een van de vele influencers die het festival bijwoonde, kwam in het oog van een kledingstorm. De kleding die Jade Anna droeg, afkomstig van het merk Loavies, liet de internetcommunity in een razernij.
In een TikTok-video die Jade Anna deelde, toonde ze een outfit die volgens haar volgers erg opvallend was. Reacties varieerden van "De outfit van Jade Anna lijkt op die van CoolCat" tot "Het geld van Jade biedt haar geen stijl". Een andere volger vroeg zich af of de look een grap was. Check hieronder de outfits.

Geruchten rond Jade Anna

Naast de kledingcontroverse, circuleren er ook geruchten over Jade Anna's gedrag tijdens Coachella. Volgens de geruchten zou ze alleen hebben gefeest met haar vriendin, in plaats van met andere Nederlandse influencers, wat tot speculatie leidde onder haar volgers.

Jade Anna en Kenneth Taylor

In andere nieuws, sprak Jade Anna onlangs in haar vlog over haar relatie met voetballer Kenneth Taylor. Ondanks dat Kenneth niet vaak te zien is in haar vlogs, zegt Jade dat ze bijna elke dag samen zijn. Kenneth, die zowel voor Ajax als Jong Oranje speelt, is vaak weg voor wedstrijden of trainingskampen. Jade gaf aan dat ze het soms moeilijk vindt als hij weg is, maar dat ze desondanks veel tijd samen doorbrengen.
Voor wie nieuwsgierig is geworden naar Jade Anna's veelbesproken outfit, check haar TikTok en oordeel zelf!