Medewerkers lekken informatie: 'GTA6 komt uit in begin 2025!'

Nieuws
donderdag, 21 maart 2024 om 19:22
schermafbeelding 2024 03 21 om 192315jpg
GTA 6 fans opgelet! Volgens insiders zou de langverwachte game eerder uitkomen dan de eerder aangekondigde release in 2025. De geruchten over een vervroegde releasedatum zijn de gaming wereld aan het opschudden.
Kan je niet wachten om meer te weten te komen? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Wat zeggen de insiders?

Na de release van de trailer van GTA 6 in 2023, waren fans wereldwijd teleurgesteld te horen dat de game pas in 2025 uit zou komen. Maar nu zijn er insiders die beweren dat de game eerder uitkomt. Hoewel er nog niets zeker is, zijn er meerdere geruchten over een vroege release. Een van de meest betrouwbare bronnen, JarlOfRivia, is er zelfs vrij zeker van dat GTA 6 al begin 2025 uitkomt, mogelijk al in januari of februari. Deze bron heeft eerder betrouwbare informatie gelekt en lijkt dus betrouwbaar.

De theorieën

Op een online platform is iemand zijn theorie komen delen: "De persoon die alles over de onthullingstrailer correct had voorspeld, zei dat GTA 6 in het eerste kwartaal van 2025 zal verschijnen, waarschijnlijk in januari of februari. Dit, samen met het recente rapport van Jason Schreier, heeft mij ervan overtuigd dat de game begin volgend jaar uitkomt.” Er zijn zelfs mensen die beweren een specifieke releasedatum te hebben, namelijk 18 februari 2025. Anderen beweren dat de game in maart 2025 zal verschijnen.

De trailer

De eerste trailer van GTA 6 is inmiddels 181 miljoen keer bekeken. De trailer toont een prachtig gedetailleerde stad Miami alias Vice City, levendige stranden, nachtclubs, neonlichten, drukke straten en alle bekende auto's. De hoofdpersonages, Lucile en een nog naamloos mannelijk personage, lijken een relatie te hebben en zijn te zien als een soort Bonnie & Clyde die samen aan het roven zijn.
Het is nog even afwachten wat de werkelijke releasedatum wordt, maar de geruchten en speculaties zijn alvast genoeg om de fans bezig te houden. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates over GTA 6!