Monica Geuze met nieuwe liefde gespot in Marokko

Nieuws
maandag, 18 maart 2024 om 18:25
schermafbeelding 2024 03 18 om 182935
Monica Geuze, de bekende Nederlandse vlogger en DJ, heeft een nieuwe vlam. Het lijkt erop dat de liefde al behoorlijk serieus is, want ze zijn samen op vakantie in Marokko. Maar wie is deze mysterieuze man?
Blijf hier lezen om het laatste sappige nieuwtje te ontdekken!

Monica Geuze gespot in Marokko

Monica Geuze heeft onlangs aangekondigd dat ze op vakantie is via haar Instagram Stories. Yvonne Coldeweijer onthulde echter dat Monica niet alleen in Marokko is. Volgens Coldeweijer, die het nieuws deelde op haar juicekanaal, was Monica 'kleffig' met een man tijdens een vlucht naar Marrakesh. Ze konden naar verluidt niet van elkaar afblijven, wat de geruchtenmolen nog meer deed draaien.

Wie is de nieuwe liefde van Monica Geuze?

De grote vraag die iedereen zich stelt is: wie is deze man? Coldeweijer onthult dat meerdere bronnen Monica hebben gespot met een voetballer genaamd James Lawrence. Ze werden niet alleen samen op vakantie gezien, maar ook alledaags, zoals in de supermarkt. Volgens een andere bron heeft Monica het ook over haar nieuwe liefde in haar podcast. Ze sprak over een buitenlandse man die ook in het buitenland werkt. Coldeweijer bevestigt dat hij Engels is en in Duitsland voetbalt.

Staat Monica open voor een nieuwe liefde?

Monica heeft in het verleden al laten weten open te staan voor een nieuwe liefde. Na haar breuk met ex Robbert Kroese, met wie ze samenwoonde, had ze het zwaar. In de Youtube-serie 'Open Kaart' sprak Monica over haar herstel na deze pijnlijke periode en haar hoop om iemand te ontmoeten die ze voor de rest van haar leven bij wil blijven.
Het is dus duidelijk dat de nieuwe liefde in het leven van Monica Geuze al flink aan het opbloeien is. Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws rond dit nieuwe stel!