Sean Demmers bevestigt relatie met Lies Zhara

Nieuws
maandag, 08 april 2024 om 18:43
schermafbeelding 2024 04 08 om 184501
Lies Zhara en Sean Demmers bevestigen hun relatie! De geruchten gonsden al een tijdje, maar nu is het officieel: ze zijn een setje.
Pak een kop koffie en lees mee, want wij hebben het laatste nieuws voor je!

Samen op vakantie en meer

Sean Demmers en Lies Zhara, twee namen die we steeds vaker samen horen. Het begon allemaal toen fans opmerkten dat ze veel tijd samen doorbrachten. Vakanties, uitjes, en gewoon leuke dingen doen – het was allemaal onderdeel van hun dagelijkse routine. De fans konden het niet helpen maar zich afvragen: is er meer aan de hand dan alleen vriendschap?

Roddels worden bevestigd

Deze vraag bleef niet lang onbeantwoord. Sean Demmers, in zijn recente podcast met Julia en Stefan, onthulde eindelijk de waarheid achter hun relatie. Hij bevestigde dat zij inderdaad een stel zijn. Geen giswerk of speculaties meer, het is officieel.
@jefavorietepodcast Sean is in love 🥰 Luister nu 'Als ik later groot ben' in je favo podcast-app of kijk op YouTube 👀 #favorite #favorietepodcast #stefandevries #seandemmers #juliaheetman #tonnymedia #fyp #podcast #tonny #jefavorietepodcast ♬ origineel geluid - jefavorietepodcast

Reacties op de bevestiging

In reactie op Sean's onthulling, reageerde Julia met: "Ik denk dat menig man jaloers is." Stefan voegde daar snel aan toe: "En menig vrouw ook." Daarmee is het duidelijk, Sean en Lies zijn niet alleen geliefd bij hun fans, maar ook bij hun vrienden.
Het is altijd leuk om te zien dat sterren hun liefde vinden, en in dit geval is het extra speciaal omdat we het vanaf het begin hebben kunnen volgen. We wensen Sean en Lies veel geluk samen!