Bakken kritiek op Max Verstappen en Kelly Piquet na statement

Viraal
woensdag, 12 juni 2024 om 19:11
schermafbeelding 2024 06 12 om 191244
Max Verstappen en Kelly Piquet staan in de schijnwerpers vanwege een verhitte Instagram-post. Terwijl Kelly een boodschap van online haat aankaart, trekt de reactie van Max veel aandacht en roept vragen op.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Kelly neemt een standpunt in

Kelly Piquet begint haar statement op Instagram met een boodschap aan iedereen, wijzend op de negatieve impact van de online wereld. Ze benadrukt hoe beangstigend het kan zijn als er valse informatie en leugens worden verspreid. Ze onthult dat ze de afgelopen drie jaar te maken heeft gehad met beschuldigingen, geruchten en vervalste screenshots, maar dat ze tot nu toe haar lippen stijf op elkaar heeft gehouden. De recente beschuldigingen hebben echter een nieuw niveau van laster bereikt dat haar diep raakt, evenals degenen om haar heen. Ze roept op tot het verifiëren van online berichten voordat er bedreigingen worden uitgesproken.

De reactie van Max

Onder de post van Kelly, is ook een reactie van Max Verstappen te vinden, die oproept tot een einde aan deze valse beschuldigingen. Hij beschrijft de beschuldigingen van bepaalde personen op Instagram en TikTok als waanzinnig en belachelijk, en benadrukt dat zij als familie weten wat waar is en dat ze erg gelukkig zijn samen.

De kritiek

Hoewel Kelly's statement op zichzelf al opvallend is, is het de reactie van Max die de meeste aandacht trekt. Volgens sommige volgers kan Max zijn reactie niet zelf hebben geschreven, aangezien hij op dat moment bezig was met gamen. Een volger reageert: "Max heeft dit niet geschreven. Hij was Call Of Duty aan het spelen". Een andere volger suggereert dat dit niet de manier is waarop Max normaal gesproken zou reageren.