Gezinsuitbreiding voor Kelly Piquet en Max Verstappen

Viraal
woensdag, 05 juni 2024 om 19:59
schermafbeelding 2024 06 05 om 200127
Hebben Max Verstappen en Kelly Piquet hun gezin uitgebreid met een hond? Een recente Instagram story van Kelly voedt de geruchten.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Instagram story zorgt voor speculaties

In een recent filmpje op Instagram is te zien hoe een hond liefdevol wordt geaaid. Dit filmpje heeft heel wat vragen opgeroepen. Hebben Max en Kelly een nieuwe harige vriend in huis gehaald?

Weekendje weg

Afgelopen weekend genoot Max van een rustweekend en vertrok samen met Kelly naar Saint-Tropez. De Formule 1-coureur heeft dit weekend de Grand Prix van Canada op de planning staan. Heeft het koppel in deze rustige periode besloten om een hond aan hun gezinnetje toe te voegen?

Max opnieuw oom

In andere familienieuwtjes, Victoria, de zus van Max, kondigde aan dat ze voor de derde keer moeder is geworden. Hiermee is Max opnieuw oom geworden. Victoria en haar vriend Tom zijn al ouders van twee jongens, Luka en Lio.

Felicitaties all around

Na de bekendmaking van Victoria's derde kindje stroomden de felicitaties binnen op social media. "Wauw, van harte lieve Victoria en Tom!" en "Wat fijn dat ze er is... Van harte gefeliciteerd! Geniet van jullie prachtige gezinnetje," waren enkele van de vele reacties. Kelly liet ook van zich horen en toonde haar enthousiasme voor de nieuwe familieuitbreiding. "Ik kan niet wachten om je te ontmoeten Hailey", liet Kelly weten in een reactie.
Of Max en Kelly nu daadwerkelijk een hond hebben of niet, één ding is zeker: er is heel wat aan de hand in de Verstappen-Piquet familie!